Over ons

Al bijna 40 jaar !

Cafetaria Litjes is bijna 40 jaar een begrip in ‘s-Heerenberg en omstreken!

De afgelopen jaren zijn er al diverse verbouwingen geweest om steeds weer nieuwe ontwikkelingen door te voeren.

De laatste is het verruimen van onze zitplaatsen: deze zijn nu binnen met  80 zitplaatsen en buiten het terras is nu met 100 zitplaatsen verdubbeld!

Dit komt doordat we voorheen cafe ’t Olde Veld erbij hebben genomen. Onze broodjeshoek is uitgebreid met een breed assortiment van verse smoothies. Onze ijshoek is een ruime keuze van softijs, Italiaanse schepijs, milkshake, ijsshuffel met verschillende soorten toppings en slushpuppy dus voor ieder wat wils!

In onze Cafetaria is een ruime keuze aan snacks, snitzels, hamburgers, halve hanen en natuurlijk is er een ruim aanbod aan vegetarische producten!

We staan 7 dagen per week van 11uur tot 00.00 met ons team voor u klaar.

We heten u van harte welkom
Team Cafetaria Litjes

Cafetaria Litjes

De grondleggers van ons bedrijf zijn Pa, Tonnie en Ma Leonie Litjes. Samen begonnen zij in 1976 met een frietwagen op diverse markten. In 1984 werd een oude supermarkt aan de Lengelseweg verbouwt tot voor die tijd een hypermoderne cafetaria. De opening op 28 februari 1984 liep uit tot een ‘s-Heerenberg evenement, de politie moest er aan te pas komen om het in grote getale gekomen publiek in goede banen te lijden. Al met al was de openingsstunt om 3 uur gratis friet te verstrekken een geweldig succes. Al sinds 1987 is Nancy bij vader en moeder in de zaak gaan werken, zus Joyce volgde haar voorbeeld vanaf 1994.

VERHUIZING

In 1998 werd het huidige pand aan de Oude Doetinchemseweg aangekocht en na een grondige verbouwing in maart 1999 geopend. Eind 1999 volgde de opening van cafe ‘t Olde Veld, waar ma Leonie en Joyce de scepter zwaaiden.

IJSHOEK

In 2005 werd de huidige ijshoek gerealiseerd. Eindelijk was er ambachtelijk Italiaans schepijs verkrijgbaar in ‘s-Heerenberg.

MAKE OVER

In september 2008 is in een zeer tijd korte tijd een verbouwing uitgevoerd en heeft de zaak zijn uiterlijk gekregen zoals het er nu uit ziet. Januari 2011 was het zover dat Nancy, inmiddels versterkt door partner Jurgen samen de zaak van pa en ma overnamen.

Openingstijden:

7 dagen in de week geopend van 11 uur tot 00.00 uur

(muv 1ste & 2de kerstdag, nieuwjaarsdag en 1ste paasdag)

Wij zijn vanaf 9 uur telefonisch bereikbaar op  0314-663691